Zásady ochrany osobních údajů | Radek Kolařík

Zásady ochrany osobních údajů

  1. Radek Kolařík, se sídlem Polička, Modřec 54, 572 01 zpracovává v případě odpovědi na dotaz podaný pomocí kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení,
    • email,
    • a telefon.
  2. Jméno, příjmení, email a telefon je nutné zpracovat pro odpověd na dotaz podaný pomocí kontaktního formuláře. Tyto osobní údaje nebudou Radkem Kolaříkem dále zpracovávány.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Radkem Kolaříkem tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Media Heroes s.r.o.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  5. V Poličce 15.6.2018